Gulas de porc

de lacrimioara in Mancaruri cu carne, 16 Ian 2011 | 11340 vizualizari

 

normal gulasu se face cu galuste dar cum la mine nu se mananca galuste nu am facut

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc muschi,
  • 4 cepe ,
  • un ardei gras
  • boia 2 lingurite,
  • piper ,sare,
  • o legatura patrunjel,
  • 5-6 cartofi,
  • ulei-2 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc:

Punem carnea la prajit in ulei, o lasam pana se rumeneste dupa care o scoatem si punem ceapa  tacata, o lasam si pe ea pana se sticleaza, punem si ardeiul tocat marunt, mai lasam  putin,  dupa care  punem carnea , adaugam cartofii taiati cubulete, apa cat sa ii acopere,sare dupa gust, boiaua,

 lasam la fiert cam 30 minute.

Dupa ce a fiert , oprim focul si punem patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc